Lilypie 1st Birthday Ticker

Password

بسم الله الرحمن الرحيم






I am still having a hangover from the long holiday. Let see what have I been up to..Yea aku dah kawen. Wah kawen jugak aku heheheh@!~ Insyallah aku pi cepat cepat mintak gambo kat abang photographer@!~ Buat masa neh ini je yang termampu@!~ Waaaaaaaaaaah@!~

Oyeh, blog neh masih under construction. Aku btol btol idea-less. It's ala² laki-less. You dont have anything to play with. *gulp* Hur hur... :P

Sejak aku naik keja neh lepas cuti kawen yang panjang mana mana orang yang aku jumpa tanya, cemana kawen. Aku jawab kawen "sedap" if you know what I mean. Tapi skang banyak menda kena control dah. Haiyah. Ngak boleh berpeleseran, ngak boleh tunjuk perasaan, ngak boleh ngomong yang bukan-bukan, ngak buleh simply go out and have fun. Ngak buleh simply grab-and-touch. Must use password u know! Cis!.

Aku: *senget-senget*
The laki: *sengeh*
Aku: *wink-wink*
The laki: Apa password?
Aku: Nak! Nak! Nak!

Jap. Don't get me wrong ya. Aku maksudkan ini.


Price tag?
RM1,600.00 +-
*gulp*

I donno how many lapdances is that for M.E.T(My Ex Tunang)...but I shall striiiiivee ;P
*Lemme go find that belly-dance outfit first, k...*
 
Related Posts with Thumbnails