Lilypie 1st Birthday Ticker

Everything I love: Sun, Sand and Sea Shells

بسم الله الرحمن الرحيم

Welcome, welcome newcomer@!~ Yosh@!~ I've been real busy lately. I've prepared lots of things to write on the blog, but none of them can get up. Haih. Banyak event aku tak sempat nak tulis sini. Aku cuba dumb mana yang aku teringat la yeh? So here goes..

THE BACHELORETTE PARTY (Pre-Bali Trip)


23 February 2008
Location : Port Dickson
Roof: Maybank Bungalow (I heart u seben so much@!~)



Disini la terletaknya bungalow serba mewah Maybank. Lengkap dapor, fridge, washing mashine, air cond, BBQ place oh and yes ASTRO. They have 3 bedrooms, 1 king , 1 queen bed and 2 singles. Lokasi tak jauh mana hanya a few kilometres from Telok Kemang.

I have to tell you people, this place mmg syok untuk melepaskan segala macam tekanan lebih lebih lagi bila saat-saat nak kawen@!~

Bila bukak je pintu, we are all started to uuuuuuhhh-waaahhhh -ing the interior of the bungalow. Amatlah 80an. Siap ada kolam dalam rumah. Sampai-sampai amik kunci, letak barang. Gerak pi cari laut. Hehe aku la yang menjamah air laut dulu. Ajak yang lain, masing masing takmo. Jual mahal. Ceit. Alih alih sorang sorang masuk dalam air. Oyeh ada la sorang tu, aku pon tak tau mana holiday tips yang dia applied, boleh tak pi holiday sehelai sepinggang. Nasib la pasar Telok Kemang tak jauh mana. Ada sorang tu pulak mak kirim seluar batik. Aduhai.

Living room rumah memang sesuai utk melepak (sambil menunggu sorang neh balik dr beli seluar kontot). Oyeh aku lopa nak kasi tau, semua lantai rumah neh parque hokay. Terserlah kan 80an. I really fell in love with the house. So dalam gambar tu as you can see: L->R: Azah, Bee, Ida and Olen. Menikmati sofa empuk yang malangnya tiada orang yang rajin pi buat kopi. Petang tuh bila habis dah tangkap gambar kat semua penjuru rumah, kami berarak ke laut. Cuaca petang tuh memang redop. Angin tak kuat. Orang tak ramai. Pantai tak kotor. Tapi aku tak nampak mana-mana lelaki berbadan sasa kat situ. Maybe tu la kekurangan PD. Aksi enunggu tuan punya camera baru belom pulang dr beli seluar kontot.















Banyak sebenarnya gambar aku nak letak, tapi tak sempat la. Aku nak balik.Cuti kawin aku start besok. Kepada semua yang mengenali diri ini(cewah). Aku jemput dengan berbesar hati datang, mana kad kad yang tak sampai aku mohon maaf, bagaimana korang kasi alamat kat aku , begitula aku tulis. Tapi kalo kad tak sampai, jgn tak datang pulak.

Aku nak nak amik kesempatan ni nak mohon maaf jika ada tersalah kata, dan terasa hati dengan aku. AKu mohon, doakan segala berjalan lancar dan jodoh aku hingga ke akhir hayat.

Majlis Perkawinan Jiji&Koben

016-3314480
Reception:
12-4pm,9 March, Sunday, 1 Rabiulawal 1429
Semua dijemput hadir (I mean it)
 
Related Posts with Thumbnails