Lilypie 1st Birthday Ticker

This girl ahhhh *geleng kapla*

بسم الله الرحمن الرحيم




"I miss you And I wonder how you feel about me too,
Do you miss the way we would play And waste our time away?
Suddenly, we're apart
And I can't see you everynight,
Though we fight I love you so much
Now I can't feel your touch"


.
.
.

Tanyalah aku dengan jujur kehidupan aku lepas kahwen, aku bosan. Amat. Harap hujung minggu je lah nak mengedeng bagai, merajok bagai, bergado bagai, time M.E.T jauh mcm neh la itu tak best, ni tak best. Itu tak kena, neh tak kena. Tapi kalo dia adaaaa, aduhai senget-nya aku tak ingat. But being the nice, sweet husband that he is, he relented macam anak dara kena paksa kawen. Heee@!~

I heart my laki.....*flutters eyelashes*

Bila laa u nak pindahhhh KL bangggg oeiiiiiiii@!~ Boleh kita bela ikan sama-sama. Tsk.

But of coz, this is all just mad talk. Orang fomfuan ni biler marah macam² dia cakap..but half the time, it's all cakap ajer. Dasarnye nak attention je lebehhhh@! Hish. Tapi laki pon, ye la jgn dok pikir straight je. Skang pon, I'm still 'mad'.

Like, seriously.

Dude, seriously serious!

Macam itu hari, kata nak call, tapi tak call. Tapi bila call, he didnt do a good job of pacifying me (at least to my standards). Tadi pagi pon sama, kata nak call... *Sob*

Man. Hur.. Hur.. >=)

.
.
Okeh stop.

You think I need a new hobby hor??. Like scrapbooking? Jap, when was the last time I made myself a scrapbook??

1992? 1993?


That was donkey years back for me.

.
.
.

Makdatokbandarrrr...that was like 15 years backk???!!

Damn, I'm old!

;P


Ok la.

I have a few selected photos bawah neh utk di-sekerap-buk-ing-kan. Tungggguuuuuu@!~

Outdoor/Indoor Shooting
Location: TASEK TEPENG















 
Related Posts with Thumbnails