Lilypie 1st Birthday Ticker

Majlis Perkawinan Ku (cth karangan bergambar utk pelajar PMR)

بسم الله الرحمن الرحيم


Heh, I never got round to writing about my wedding eh?? Pardon me for being 'hanyut' away from the intention of uploading my wedding pics. Banyak seh nak kena edit (resize okeh, bukan touch up gambo)....:P

Before I totally lost the whole editing (kamasutra) touch (chewaaahh@!~) I figured I have to start pumping out my photoshop (kamasutra) skills faster than the Banglas at Shell does pumping out petrol..:P

Actually, it was all eventful considering how kelamkabutnya akuk menunggu mak andam yang tersangkut kat Bukit Putus. (Terputus dua agaknya bukit tu).

Dia sampai dengan yarabi besar nya beg besi dia@!~ Mekap-mekap itu ini yarabi, rimasnya aku la muka digodek sedemikan ropa. Tapi bila dah siap I feel like a teenager all over again (sebelom kenal erti acne dan pimples). I know, hard to imagine I once was but yeah, I went thru teenage hood too you know, before I became like this (setelah kenal amat ertiiiii acne dan pimples) :P

..dan lagi satu lagi, aku tau this is soo lame and last century but hear me out - aku baru tau keajaiban foundation. Selama neh kalo aku tgk gamba model I went "Alaaaarrrr Photoshop@!~"


You should've seen my jaws.

.
.
.

Yeah. Amat sedih.

So ini la sorotan gambar-gambarnya. (Extra marks for the uses of the word- sorotan ;P)

Abah: "Ready?"
M.E.T: "Telor 6 bijik pagi tadi bah."

Abah: "Hafal dialog kat tepon itu hari?"
M.E.T: "Dah baaaahhh."

"Sarung jgn tak sarung ye bangggggg@!~"

"Mintak maaaaap B, dr hari neh sampai I mati esok-esok. Tsk. Takmo cari len ye. Tsk"

" Yang, malam kang kita lari hotel ye?" - Set!

M.E.T: "Macam kecik je batu.."
Aku: " Takpe, esok-esok u beli besar sikit ye?"



Cak Lempong Girls - Silap la nak dengar lagu P.Ramlee atau Bumi Putra Rockers kat wedding akuk.

Self-Reminder 1: Slow kang terkelecek malu.

Self-Reminder 2: Mama Yam kata jalan tunduk. Tunjuk malu malu walo tak malu pon.
p/s: Aku macam pinang dibelah dua dengan pengapit, tak begitu anna??

Self-Reminder 3: Ingat Tyra Banks kata dlm ANTM- "Smile with your eyesssssss".

Kaki sakit sudah.

Mangannnnnnnnnn@!~

"Kawen jugak ko@!~"
"Apa ingat aku tak laku ke? Hehehe@!~"

The Cake-Gedabak (I don't like my cakes) Puas aku design lawa lawa ini jadinya.

Ma & Abah (Aku)

Ma & Papa (M.E.T)

Self-Reminder4: Pipi kontrol, pipi kontrol.

"Abanggggggggg@!~"




.
.
.
.
Tips untuk Shilashowerkown: Hang pose jah ikot suka hang.. kalo ada memacik yg soh hang posing kes dulu-aku-kawen-tak merasa-posing-atas-pelamin jangan layan. Ikot ckp photographer cukup.
 
Related Posts with Thumbnails