Lilypie 1st Birthday Ticker

My Hubby is Coming Home Uyeh@!~

بسم الله الرحمن الرحيم


He'll be here in about less than 12 hours!!! YAY@!~ am so excited. Seriously, I never imagined it would be this hard when he's not around. 2 weeks hokay! 2 weeks@!~ Tak sangka makkkkk mampu bertahan sejauh ini muahahahah@!~ (if u know what I mean).

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

untuk ber-shopping-an hokay. ( u people ceit!!) - yo la tuuuuuuuu@!~

Alar bukan selalu :P

Thats ok though i guess...

Im allowed :p

Halal Meat already apaaaa@!~

Maksud aku shopping. Shopping yang bukan selalu. *roles eyes*

Hish. *slaps forehead*

Ok, firstly, I need to buy one good book to read. Ye la sunyi kawen duduk asing-asing neh. I've been thinking about buying this,


Thanks for the Memories
Ahern, Cecelia
Price:MYR69.90


Any other recommendation?


2. A blouse. Ye la kan kena la ber"feseeeen" sikit utk kasi modal mata-mata yang jarang tgk aku berfesyen neh.

3. Necklace. Don't ask why. Sejak bila pulak aku suka rantai rantai neh? Bilaa wehh??? Jap masa, kuar shopping ngn bonda.

4. Beads. Aku ingat aku nak bikin crochet necklace. Reti kaa aku mengait? Aku paling terrer buat french bread kat rambut adik sedara aku je. Tapi takpe now is the time to use the creative side of the brain. So folks tungggggguuuuuuuuuuu, pelancaran koleksi .. rantai, gelang cincin apa namanya dalam bahasa melayu???? Jewellery - barang kemas berunsurkan emas kan? kan?

Haaaaa aksesori!! .. So folks tungggggguuuuuuuuuuu, pelancaran koleksi aksesori akuk.

5. Cotton materials utk PJs. I designed my own PJs ya knowww. Btol@!~Ingat makkk tangan bangkuuuu apa@!~ (If there is any other peribahasa for tangan yang tak reti menjahet, do let me know) .

I like for my pajamas to have drawstrings and prefer that they have no side seams. (Pajamas should never, ever have pockets).




See, i can even sketch out one. heheh.
.
.
.
.
.
.

Jap, nak tepon bonda nak tanya nombor tepon tailor yang duduk kat area masjid tuh.


Note to Dilot: Apa ko nak hadiah anak ko hahhhh?

Note to Shilashowerkown: Apa warna ko nak hadiah kawen ko hahhhhh?


Haih. Sorang nak kawen. Sorang nak beranak. Im so happy for you guys@!~

.
.
.
Ye saya tau, entry untuk hari ini amat menyimpang dari tajuk.
 
Related Posts with Thumbnails