Lilypie 1st Birthday Ticker

12 Hari lagi..

بسم الله الرحمن الرحيم


To all my readers (Pehh..maner punyer celebrity daa) and so the coti has ended.

I made it thru' safe and sound and sane (without laki and his *tut*).


I think.

(Uyeh.. selsema gara-gara anggur. Memang dasar perempuan tak sedar diri. Dah tau allergic anggur. Gatal. Makan. Mengidam apa??)


Mogok benar aku neh takmo update blog. Mesti la, jiwa tengah lara, tengah kontang. Orang sebok-sebok poya-poya coti aku punya coti berteman ikan emas bunting 4 ekor. Luckily my SIL balik Seremban. Kesian pulak dia, dengan along kat Dubai. Kesian lagi Muhammad.. malam-malam dok mimpi.. Abi...Abi...Abi...alik.







.
.
.

Aku:
Muhammad ni sapa ..? *tunjuk diri sendiri sambil flips hair*
Muhammad: Makcu tchee tcheeee.
Aku: Yay@!~ *flips hair*
Aku: Ni sapa *tunjuk Fatin*
Muhammad: *fikir-fikir taruk jari kat mulot*
Aku: Hish.. Muhammad... ikan apa?
Muhammad: Ikan patin!!

*bijak-bijak anak sedara akuk*


Adik sedara aku pon ada kat rumah, maknya ke Nepal. So jadi laa kami pompan-pompan jiwa kontang minggu lepas. In my case, ada another 12 days to go. Meranaaaa nyaa tido malam sorang-sorang. Dah masuk 3 minggu. 3 minggu aku tunjuk perasaan ngn M.E.T. Biar-biar dia rasa@!~

Anyway..
Tak sabar nye maakkk tunggu 'point-point-choose-choose' spree untuk rumah baru. Al-maklom nak duduk bersekendudukan neh. Wahhhhhhhhh@!~ Cannot wait sia@!~

Tak sabar jugak nak umpan M.E.T tiap-tiap malam "nak-tak?-nak-tak?" huhuhu@!~

*blush*

Arghhh sangapppppppppp.

Later peeps.

Mak nak cari cekelat kat bawah.
 
Related Posts with Thumbnails