Lilypie 1st Birthday Ticker

Alarr Balik Rumah Nanti Boleh 'Bed-minton'

بسم الله الرحمن الرحيم


Saya paling suka pegi sesi makan-makan-oh-tak-ingat-dunia bersama kawan-kawan. Pada suatu malam Sabtu itu hari, kami berkumpulan pergi makan kat kedai super-femes tepi longkang. Yeah mana lagi WILIYEM ahh. Mari kita baca entri bergambar saya.

(Maafkan saya, saya sedang memahirkan diri untuk menulis blog. Impian saya ingin mengambil kurus penulisan blog di UITM. Egad!!@!~)

So here goes.

Last-last Saturday was a blasstt@!~ Balik dari melawat Slippery Little Suckers di AraDamansara (Hubby is totally head over heels with this succccckerrrr, dia tak kasi aku tido lepas masak hokay@!~) so habaq kat Hubby his in-house chef is not gonna cook ANYTHING that nite. Lagi pon dah plan ngn Rooty and her Geng Tioman nak poya poya kat Wiliyem and celebrate Faiz's Birthday.



Ko tau Jahhhhhhhhhh, soploh jenis binatang laut ada dlm pinggan dia@!~



Pelayan: Apa mo makan?
Aku: Apa ada?
Pelayan: Apa mo makan? Ayam? Daging Seafood?
Aku: Ayam....
Pelayan: Ayam yada yada yada, Ayam blablablaba, Ayam .. and the menu goes on.
Aku: Ok.. (Percaya la semua orang agak terkesima)
Pelayan: Ayam blablaba RATATULIIIIIII ada.
Aku: Huh?
Pelayan: Ayam blablaba RATATULIIIIIII ada.
Aku: OOoo Ratatoe'WEEEEEEE.'

Dan aku tak tau apa yang aku order, dan ko Miss Meow "Sama order macam dia"

Cis peniru!




I found myself slaving with Hubby's dinner. Sedap Wohhhhhhhhhhhhh@!~






So malam tuh... (percayalah) Bed-minton di tunda gara-gara bloated ngn cheese.. tiram... ayam.... sipot... udang .. kepah.... dan yada yada yada.
 
Related Posts with Thumbnails