Lilypie 1st Birthday Ticker

Rabu yang Suci

بسم الله الرحمن الرحيم


Morning you all!@~

When I woke up this morning I thought it'd be another boring day (mmg sah-sah boring). Start the coffee (yea makk dah minom kopi pagi-pagi) skipo the bfast I'm out the door and on my way. Kat opes, ramai team member keluar dan masuk. Kerja pulak dah menimbon. Dengan SB yang menduyun. Kesetiausahaan Koporat dan E-dagang. Content mak datokkk berduyun tak ingat. Well at first aku dah kena start extract Learning Object from E-Dagang. So am off the hook laa yang Kesetiausahaan Koporat tu. E-Dagang tu pulak di kasi nya buku rujukan yang 100% takde dlm lesson. Mekasih aku ucapkan client.

Lepas tu salah sorang 'accidently terbabas' kena buat projek UTEM. Mengenang kawan sorang neh (ceh ceh) aku offer pick up satu SB dia. Boss kata "Ye larr kang I soh Zu hand over satu,". Ye la apa ingat bapakkkk UTEM tu senang ka. Aku pon kalo bleh takmo buat. =P Rela lagi aku jadi anak tiri projek yg lagi satu neh.

"E-dagang tu pulak jangan buat sorang-sorang pulak". Aduhaii susah nak cari boss yg super understanding gini. Sure am gonna buy u a mug - "Best Boss in the World" . Tapi takpe boss, aku rasa aku boleh handle SB E-Dagang neh (confident nyeee makkkkk). Aku dah siap 2 berkat stayback kat opes. (Al-Maklom laaa laki jauh).

So nanti aku update kehidupan poya-poya aku selama coti 4 hari.

Ohyeh, ada berkaitan ngn cheese dan tiram .....

.
.
.

Got to go.

.
.
.
Meeting.
 
Related Posts with Thumbnails