Lilypie 1st Birthday Ticker

Aku patut 'murnikan' lagi tajuk semalam: Hati Ibu Mengandung. Macam felem dolu kala pulak tajuk.

بسم الله الرحمن الرحيم


Itu hari kes pegi laut tuh.. Hehehe.. memang nak angkut pegi laut pon. Paling dekat kat MUARA. Sebenarnya lebeh pasal dia yang mengidam ikan bakar. So konoooonnnya aku laa yang nak pegi sgt. Ceit. Pasal aku balik keja pon dah lambat.. Pasal letih punya pasal, stop makan ikan bakar kat kedai ondaway ke MUARA.

Sedap@!~

So before I start ranting luahan hati aku pasal tajuk atas tuh kita layan dolu gambo.




To be continued...
 
Related Posts with Thumbnails