Lilypie 1st Birthday Ticker

Apa masalah aku????

بسم الله الرحمن الرحيم

Tadi masa time keja. Capai henpon ketit-ketit kat laki..

Aku: "Nak pg laut!"

Laki: "Hah? P laut bila?"

Aku: "Tak tau. Tetiba nak pg laut"

Laki:"Uih mcm2"
Laki:"Nak g laut mana sayang?"

Aku: "Tak tau la b rasa mcm nak pg laut"

Laki:"Mlm ni kita pg laut"

Aku: "Heh? ye la tu b.. Hehe"

Laki: "=p pg je la, bkn mandi pon"



Aku tak tau laaaa maksud 'laut' dia tu apa. Tapi aku btol btol takde mood hokay. Hormone kah? Atau mengada-ngada? Mengada-ngada more like it. Tapi aku btol-btol sewel.

Aku tgh mogok main Bedminton!
.
.
.
.

Apa nak jadi -jadi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa@!~

TAK NAK!.
(because I don't feel sexy anymore, cehceh!)


=P~



p/s: Ustazah Sarah, ye aku insaf dah tadi. Tapi tadi je la. Hehehe



Note: Sapa takbleh komen blog aku tuh.. maybe blog aku pon taknak kat aku.
 
Related Posts with Thumbnails