Lilypie 1st Birthday Ticker

Hidup Seorang Ibu Mengandung (yg tak Horny)

بسم الله الرحمن الرحيم


Haha, tajuk entry takbleh blah@!~

Tapi kenyataan. Sarah ko lukis bentuk apa pon, tak membantu la. Tapi effort ko tu aku hargai@!~ Muahahaha@!~

Dah lama pulak aku tak update blog. Mak busy gila. Orang gila pon tak busy mcm mak. Okeh. Very lame.

Mood takde. Semua mood hilang. Bukan setakat mood je. Deria rasa.. deria untuk 'gitu-gitu' hilang bergitu aje. Hahah merasa kejap jadi MONK@!~

Adakah aku normal?

Alahai... kesian M.E.T. Hahahaah@!~ Ketara kekontangan. Takpe prektis untuk 44 hari pantang nanti.

Seriyes kata.. aku tak sabar laa nak tunggu perot ni besar@!~ Sampai aku sikit sikit sms Taichee tanya Dilot dah beranak ke belum. Alahai excited nya maaaaaakkkkkkkk@!~



Nak laaa cepat besar. Boleh cepat shopping. Kan bagus Kalo pregnant 3 bulan jek.

Tapi seriyes kooo (berapa kali mo stress ke'sereyessss-an' neh?) Aku seriyes takde rasa horny langsung. Mengikut pengiraan aku skang dah masuk 2 tri. Wohuuuu@!~ 2 hari baru la tapi... aku tanya kawan aku yang tgh pregnant kat opis. Dia kata normal je. Nanti ujong-ujong 2nd tri br datang balik mood tuh.

Kejadah??? Lagi 3 bulan lagi??

Biar benar Jah????

Arghhhhh tertekannnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!@!~


Perlukah aku makan ayam kampung ngn madu?? Perlukahhhhhhhhhhhh???

Okeh mak stress.

Mak nak pi potong mangga.
 
Related Posts with Thumbnails