Lilypie 1st Birthday Ticker

Typical pompan or typical blogger pompan

بسم الله الرحمن الرحيم


Aisey, dah masuk 12 hari berpuasa. Satu gambar makanan pon aku tak letak. Padahal keluar berbuka dah banyak kali dah. Sudah malas laa mahu menjadi typical blogger. Muahahahaha@!~

Bukan laa aku kata yang letak gambar makanan tu typical ke apa.. ni yang pantang makan luar je snap snap gambo makanan.. caption: the food is nice.. delicious blblbla... baik takyah la review pasal makanan tu kalo setakat itu je... Lagi-lagi, menayang berapa kali sudah makan di hotel atau mana-mana 5 stars restaurant.

Kenapa aku kata typical? Sebab orang yang selalu pegi/makan tepat tempat begitu tidak berkokok "oh lihat dunia aku makan kat tempat gitu-gitu". Yang jarang jarang/ kadang kadang pegi je yang nak canang.

Anywayyyyyy@!~


Apa masalah ko ni jiji? Hahaha. Takde apa. Kadang aku bosan dan aku menjadi typical blogger jugak laa kan. Nanti ada laa orang cakap " blog dia suka dia laa nak ceta apa"

Ok. Ok. Suka ko laa labu nak ceta apa.

Move on...


Hmm..


Takde mende nak ceta.

Aku nak share sikit tazkirah semalam aku dengar kat opis.

"Kalo kita pi menghadiri majlis ilmu/ ceramah agama, malaikat jugak turut hadir mendengar sambil memayungkan setiap yang hadir dengan sayap.. serta setiap ikan dilautan akan mendoakan kesejahteraan bagi setiap yang hadir"
.
.
.
macam nak tuka layout aaah!
 
Related Posts with Thumbnails