Lilypie 1st Birthday Ticker

My First Baby Item

بسم الله الرحمن الرحيم

Hokay..updates are in order@!~
(Updates have been ordered by some people..)

:P


Semalam termaktub laa hari pertama aku bershopping barangan bayi buat kali pertama utk anak aku sendiri.. bukan anak orang lain.

Maklom laa dulu separa gaji aku pi spent kat anak sedara akuk Adlyn.

*Aisey rindu pulak*

Ok back..

Ceta pasal aku.

Aku perasan laa time ngandung semua bahagian jadi londeh dah lembik.. bontot (spank me,hubby!), tangan, lengan, tu tak termasuk bedendeng (read: breast). Tak best nyaaa tengok!!. (Side note: Aku ada sedikit fetish kat breast =P).

Koben dok pegang pegang thigh akuk tak habis habis kata "rasa tulang laa.." Bila picit belakang je terasa tulang temulang.



Series kata, pusat aku pong dah penyek... tunggu tersembul je. Boleh tak aku dok depan cermin tgk pusat aku yang dah jadi bentuk mulut senyum dah.. aku tgk kat cermin sambil terbahak sorang-sorang sampai laki aku masuk bilik tanya apa kes?? dia boleh bantai gelak tgk aku gelak tapi tak tau hujung pangkal!@!~.

Lepas tuh boleh tak tetiba aku gelak tuh terus melalak depressed tgk pusat yang dah penyek tuh!

Gila saiko!

Tu tak masuk garis lintang yang memebelah perot dari selatan ke utara tuh!

Haih.

Why laaaaaaaaaa?

Nasib laa aku takde strech mark (well, not yet I guess..)

Gila la skang emo manjang. Sikit sikit nak melalak. Tengok pusat je melalak.

Aku suka pusat aku HOKAY!!

Aku rasa pusat aku seksi!!@!~ *flips hair*

Laki aku je kata biasa biasa. Dia kata dia je yang tengok pusat aku. Dia tengok laa, abis aku yang hidup dengan pusat aku neh.. tau tau je dah penyek. Apa perasaan???


Tapi kira okay laa (penyedap hati) aku takde nak merepek nak makan itu ini. Alih alih pon karipap, air kelapa, Tapi laki aku. I rest my case. Mengidam tarak ingat dunia. Nasib la tak memerlukan aku memasak jam 3 pagi.

Boleh gitu?

Heh.

.
.
.
.
.
.
.
Aku perasan tajuk Entry takde kaitan pulak. bagi melengkap ceta, I bought my first baby item - Tilam bayi latex. Oh yeh, Metrojaya ada buat sale gilo murah kat Stadium Malawati. Tapi dah habis daaaaaaaaaaaah@!~ ( bersama beratus ratus duit aku. Bangang! br 28 hb neh.)

*GASP*
 
Related Posts with Thumbnails