Lilypie 1st Birthday Ticker

I am 32 weeks pregnant Yo!!

بسم الله الرحمن الرحيم


32 weeks finally@!~ Kalo ikot kalender aku la kan.. kalender dokter mcm 30 minggu...what ever la@!~ I am sooo happy to be this far and I can't wait for my bebee to get here. Wooot@!~ Only 8 weeks to go@!~

I must say I still feel pretty energetic, tp kalo duduk lama kat kerusi pastu nak bangun tuh aku rasa pelvic bone aku stretching menggila@!~ Macam first nite siot@!~ macam vagina akuk gotten beaten with a baseball bat..even 1st nite aku pon tak sebegitu =P

Okeh dah stop. Continue balik..

Oh yeh...back pain. Tell me about it, thats the latest feeling I have been having when I roll over at night. Macam tido ikat dengan buah kelapa gitu. Kesian jugak aku tgk koben bangun malam malam dok gosok-gosok belakang dengan ngantuk-ngantuk tu kalo aku dah start renyah. Itu tak masuk aku punya "B!! b!!! kaki kaki kebass!!!!!!@!~" jam 3-4 pagi. Kalo aku bangun nak pi toilet jam 2-3 pagi, do sibuk tanya nak pi mana.. kemana lagi I nap pegi cik abanggg... jamban laaa. Haih.

Macam manalah aku nak terberanak nanti.

(Anak makkk, hang kuar laa siang siang hari ye... dapat tengok matahari.. kucing.. ikan... ngn hang punya diapers bag yang mak beli.)

Aku still tak rasa Braxton Hicks contractions, takot wohhh!!! Aii@!~ Aku dok surf net baca pasal tu dia kata.. ko akan rasa stretching, cramping, aching all at once.

Fuh Fuh!!

(Scared the crap out of me@!~)



Fuh!
 
Related Posts with Thumbnails