Lilypie 1st Birthday Ticker

Shop Shop Shop@!~

بسم الله الرحمن الرحيم


Aku start dahhhhh..

Start dahhh gila!!@!~

Aku dah jump start engine shopping aku dah, dah berhelai-helai baju bebeee aku beli. Masyallah tertekan ok (it's a good thing tho) kalo tak habis aku sental semua rak yang ada kat mall tu.

Rambang mata@!~


=D.

Kan best kalo bayi lahir terus besar, let say size 3 bulan -6 bulan.. pasal bnyk gilaaaaaaaaaaaa laa baju yang lawa!!!!@!~ Yang ropol-ropol.. yang riben riben aduhai... yang polka dot nya lagi.. fuh fuh.

Jap. Stop.

Aku tak tau anak aku punya gender lagi. Simpan dulu soklan itu ya teman-teman.

Okeh continue..


Gila la mak!!!@!~

Tak sabar nyaaaaaaaaaaaa aku nak shopping!!!!@!~

.
.
.
fuh fuh@!~

Seriyes kata laaa, beli mitten ngn booties pon boleh soploh kali berkira, kalo ikot nafsu serakah aku, aku sauk je semua yang tergantung. Tapi takan laa sejam sekali anak aku nak tukar mitten ngn bootie kan..

Alahai..

Fuh.

Next shopping trip, nak kena focus on bathtime essentials.

Haih.
 
Related Posts with Thumbnails