Lilypie 1st Birthday Ticker

I am NOT complaining. (I wish)

بسم الله الرحمن الرحيم


OK..

Mostly it's due to the fact I can't sleep and can't get comfy as easily.

Tido apa apa posisi pon tangan aku akan kebas, sengal dan jari aku akan bengkak-bengkak. Banyak malam jugak. Tapi malam tadi aku tak tahan sampai menangis.

Tu tak termasuk crazy peeing like 5, 000 times a day, or at least it feels that way!!!!!@!~

and, and not to be able to lean forward to change the radio station in the car or being able to grab anything on the floor bila satu masa tuh semua benda pulak nak terjatuh atas lantai!!@!~


*sigh*

What else?

Maternity clothes? Eurghhh I hate it! Why? I do not glow in it. Unless aku letak balb or lampu lip lap kat baju aku mcm Ramlah Ram.

Oyeh, pregnancy crave? What is that? Aku tak rasa nak makan apa pon... setakat karipap atau roti bom... tu tak termasuk hokay@!~. =(

Aku nak makan sumthing yang betol betol ... puas. Tapi amende???

Takde!

I'm so tired all the time right now and the heartburn! Oh the heartburn.

Lain?

Shopping? Apa je lagi aku nak kena beli?

Urmm..

Let see..my packing list for the hospital.

*- Sudah ready.

For Labour
  1. Eyeglasses*
  2. Toiletries
  3. Towel*
  4. Hair Band
  5. Slippers
  6. Socks
  7. Massage oils*
  8. Hard candy to suck on!!!
  9. Extra pillow*
  10. Nursing bra
  11. Breast pads
  12. Maternity underwear*
  13. A going-home outfit

For Baby


  1. Newborn clothing*
  2. Two receiving blankets*
  3. Extra newborn-sized diapers
  4. Gentle baby wipes*
  5. Mittens or baby nail clippers*
  6. Cans/bottles of infant formula.*
  7. An infant car seat*

I hate doing the checklist. Not knowing ada apa lagi yang akan tercicir. Tensi!!!!@!~

Lagi?

I hate worrying about everything and feel guilty about anything@!~

(Aku nak menjerit sekuat ati je skang!!!!@!~)


fuh.. fuh..
.
.
.
.
.
.

*Update*

Dengan julung-julung kali nyaaaaaaaaaaaaaku mempersembahkan

PEROT KU!!!!!!!!!!!!!!!@!~
.
.
.




*flips hair*
 
Related Posts with Thumbnails