Lilypie 1st Birthday Ticker

Aku VS. Anis (susah taksub ngn anak sindrik neh)

بسم الله الرحمن الرحيم







Susah laptop kejap ada kejap takde. Maaf la yeh tak berkunjungan kita.

*salam-salam*

Okeh, cerita berpantang. Gila laaaaa. Aku rasa mcm orang mereng kena kurung. Bosan siut!!! Mak aku pantang aku capai komik je, kata rabun laa mata. Aku duduk terbukak (read: kangkang) bising bentan. Dah laa makanan kena catu. Bangun pagi je bising soh minum horlick. Lagi tensi semua petua orang sebot nak tambah susu semua di buat nye.. sampai orang suruh makan sup ikan Yu pon dia pegi carik. Aku tensi!!!!!!!!!!@!~

*fuh fuh*

Sejak ada bebee, mcm mcm ayat merepek aku dengar..

Contoh 1:

Masa mandi Anis: Sini angkat leher sayang, nenek cuci..mana leher dia nieeeeeeeeee, bangau amik ke??

Contoh 2:

Anak aku hiccups: Haaaaa sapa curi telor ayam nenek?
(sejak bila mak aku bela ayam tak tau laaaaa@!~)

Apa lagi??

Aisey mak lopaa... nanti aku dengar lagi aku tulis then update.


Next ceta:

Aku still BF Anis. Senang takyah bancuh bancuh. Cucuh je dah. Time tido pon boleh BF. Skang kalo dah mata mcm unta, aku BF sambil baring jok. Tapi sedih btol laa anak aku macam tak puas la pulak minom. Cemana laaa nak tambah susu??

Jantung Pisang dah try.
Horlick bergelen dah.
Sop ikan Yu - telan dah.
Tahu berketul dah.
Ta foo fa dah ber tupperware.
Bayam merah - tak sedap tp telan jugak.
Apa yang macam lobak putih tuh? Ye lobak putih, dah.

Sama jok. Orang ceta dok melimpah-limpah, aku punya berdengdeng titis-titis jok.

Apa kes? Nak kata kantung kecik, tgk kaki laaaa okeh(takde kaitan). Aku pakai bra size (okeh dah stop).

Hur Hur.

Kan besst every time Anis minom je banyak je susu.

Kadang aku risau time BF, dia neh minom ke, atau syok syok isap.

Kenyang ke tak dia neh. Ke terlelap sebab ngantuk tapi tak kenyang.

Eurgggh

Yang benar,
Ibu rungsing, Seremban


Muahahahahh@!~
 
Related Posts with Thumbnails