Lilypie 1st Birthday Ticker

Bapak-Anak-Moment, Anniversary dan Anis Manis@!~

بسم الله الرحمن الرحيم


Mummy@!~

Check this out!!@!~
.

.

.

.

.

.

.


I can do this with my eyes,



.
.
.

and with my tounge out.




Thee heee@!~

Aku:"Oh! hebat anakku!" =P


.
.
.
Okeh, let's talk about our first annniversary.

Ahh...finally ladies and gentlemen, I have once again found serious things to write about. Sigh.

Here's the thing.


I have been married for a year alreadddeeeehhhhhh@!~ Fulamakataaaak!!!! Muahahahaha@!~

Dah ada anak seh!!!!@!~

Tak sangka mak.

Aku kawen 08-03-08 (1 RabiulAwal) dengan muka-muka ahli politik bertepek-tepek kat tepi jalan, tiang lampu, pokok-pokok merata sekeliling taman. Neh kalo orang tak nampak signboard pi kenduri rumah aku memang aku takmo mengundi dah. Biar-biar.

Aku siap warned photographer aku takmo sekecipot poster election dalam wedding photo akuk.

Tapi hari tu memang memorable. Kahwinkannnn takan laa tak rasa apa apa *ehem-Riz-ehem*

Apa je kita orang buat, pegi makan-makan di Tarbush.

Frankly speaking, tak sedap. Maybe tak kena selera aku la kot but hubby really enjoyed his food. Damn. Oh ye my bunda tagged along. Hah!

Dah laa first nite aku as a wife, aku tido ngn mak pasal laki aku kena balik hotel due to hasutan mak andam kepada mak aku kata hilang seri la apa kejadah what not laaar time bersanding esok.

Malam first anniversary pon kena tido ngn mak aku.

Yes.

Sad case.

I know!!!







So itu je la aktiviti malam setahun perkahwinan ku.

Malam tu aku kena jaga mak aku yang demam sejuk pasal makan daging kambing.

Am I complaining?

No.


.
.
.

Uyeh.

I was really enjoying myself while taking this photo and I want to share it with you guys.

 
Related Posts with Thumbnails