Lilypie 1st Birthday Ticker

Kalo aku boleh sepak (ko) !!!

بسم الله الرحمن الرحيم




Tahniah!!@!~ buat Amin dan Laili, mereka neh former classmate aku, satu kelas berchenta ke jinjang pelamin akhirnyaaaa (gamba amin takde, tak sempat nak amik hur hur).
.
.
.
.
.
.


Anis Manis ku bila menjelang pagi hidung dia musti tersumbat. Buat aku sedeh tak tido tgk anak aku tido tak lena. Hari ni aku tobat abis takmo sentuh langsung air sejuk!!!! (kang bagus kalo suami ku bertobat sama) Hah!

Anis Manis ku sekarang di Nursery. Buat aku sedeh tak sanggup aku tengok orang jaga anak aku tanpa kasih sayang dan sifat keibuan. Walo aku sedar sifat keibuan aku sah sah laa tak cukup, tapi aku tak sanggup tgk anak aku orang lain jaga. Cemana la dia kalo dia nak susu, time mandi, kalo dia nangis musti kakak 'keras' tu kasar kasar ngn dia. Aku lunch hour pi BF dia tengok dia jaga anak orang lain yang 4-5 bulan lebeh kasar kemain!!@!~ BANGANG AHHHHH!!! KO BUAT AA ANAK AKU CENGGITU AKU SEPAKK KO!!!!!!!

eeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEE@!~


*sepak-sepak-sepak*

fuh fuh.

Breath Jiji.

Anis Manis mu still safe and sounds.
.
.
.
.
.

BANGANG AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!@!~


Boleh tak dia nak tido kan anak orang sambil tepuk -tepuk belakang yang tepuk tu ala-ala ko tenyeh tenyeh blakang budak tuh. Gentle laaa sket. Aku tau ko tak kawen, ko takde anak .. tp cuba laa rasa kalo anak ko orang buat cenggitu?

Nasib Anis Manis ku tido dalam bouncing net.

Aku , kalo aku nampak ko gegar gegar anak mcm nak luruh kan jambu siap ko!!!!!!!!!!!!!!

Hishhhhhhhhhhhh@!~ Geramnyaaaaaaaaaaaaaaaa.

Dah laa itu hari bancuh susu aku anak selamba je cakap terlebih air. Bengong.


Ingat buat MELO apaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Sukat laaa air dulu kakak oeii@!~



Suka suka air diaaa nak taruk banyak mana.
.

.

.

.

.

Ada yang aku tulis surat kat HR nak keja dr rumah neh.

Breath Jiji.

Kay, cepat fill up the form jadi nanny anak aku, tapi gaji 3 ratutttt je laaa@!~
 
Related Posts with Thumbnails