Lilypie 1st Birthday Ticker

Mom Bloggers Planet 2009 Contest@!~

بسم الله الرحمن الرحيم




Hehe, lama sudah aku tak join dunia-dunia komuniti dengan alasan sudah bosan. Tapi MBP a.k.a Mom Bloggers Planet memang totally difference lah. So, thank you MBP for inviting me over your place@!~



I find it very difficult at first to sign up pasal I couldn't find the register button, series hokay 3 hari baru aku jumpa! Tu dia budak Sc. comp yang tak reti tengok interface (atau balasan merayau time keja). Hur hur.


Heh.


Alasan kukuh aku join MBP untuk tidak sabar untuk bersosial, al-maklum la sejak ada bayi ini jemputan dari rakan-rakan yang solo *ehem-sarah-ehem* seperti berkaraoke, ber-mamak, ber-wayang, ber-poya-poya agak sejuk sket, diharap MBP dapat mengumpul rakan-rakan di Blogdirectory agar kita dapat bersosial seperti mereka yang solo (dengan membiarkan sang suami menjaga anak di rumah).


*uhuk*


Langkah pertama aku bersosial (dengan harapan untuk menang) ceh . . . ceh dengan melayakkan diri untuk ber-contest-contest-an di Mom Bloggers Planet
Jadi, wahai para-para ibu yang kesunyian, yang terpinggir dari rakan-rakan solo (kes aku lar ni) mari mari kita pergi ke planet ibu blogger!!! (baca dengan intonasi kartun doraemon!)

Klik! Klik! Klik.

It is fun ! fun! fun!

MomBloggersPlanet - http://www.mombloggersplanet.com/
The BlogDirectory - http://www.mombloggersplanet.com/blogdirectory
This contest - http://www.mombloggersplanet.com/296/mombloggersplanet-contest-i

Uyeh,

.


.


.


MBP. I prefer Second price! 1 Luvable Friends Onesies (9-12m), because...









...just look at her,






Nenenenenenenenenen...



Zzz..

*Wuuuutt*



Dia amat-amat memerlukan baju tuh.


Kan?

Hur Hur .

 
Related Posts with Thumbnails