Lilypie 1st Birthday Ticker

New Artwork: Beach Girl Part I

بسم الله الرحمن الرحيم


Lama jugak aku tak buat artwork. Apa tah tetiba datang musim nak berkarya. Maybe jiwa aku dah tepu. Maybe jiwa aku dah bosan. Haih. Apa la nak jadi. Kenapa la jiwa memberontak tak habis-habis ni. Rasa aku nak runtuhkan je dunia ni.

Umur makin tua, kehidupan tak pernah yang selesai. Tolongla ajar aku untuk menghargai dan bersyukur. Aku lemah longlai sket bab-bab macam tuh.

Hanyut mengikut waktu buat aku lemas lah. Boleh pulak sama-sama hanyut. Aku taknak okeh. Taknak.

Sapa nak tolong aku skang?

Oh emonya dipagi-pagi jumaat ni. Aku perlukan Subway. Aku perlukan Bakerzin. Aku tak suka kehidupan yang rutin. Aku dah geram sangat ni. Aku dah takde tempat nak pegang. Eeeeee!!!!

Ko bagi tau aku apa yang aku boleh buat skang.

Macam nak balik tido je. Takpon melepak kat dapor masak-masak. banyak btol ko komplen la makcik. Aku nak buat benda yang aku nak buat!!. Wahai Subject Matter Expert yang tak expert, apasal la konten ko neh macam bangang sangat. Apsal!!

Apsal konten ko neh copy-paste dari internet je? Apsal. Bosan betol la aku mengadap benda alah bodoh macam ni. Aku benci Data Structure. Kap Lam Ya nga la ko!!! tapi ko memang kap lang ya nga pon. Eurghhhh.

Opis 5 stars pon tak guna, jiwa kelain, jasad kelain. Hantu lah!
 
Related Posts with Thumbnails