Lilypie 1st Birthday Ticker

She has discovered her hands!

بسم الله الرحمن الرحيم


Masa aku menaip neh, Cik Anis Manis tengah tido. Dari jam 6 sampai dekat jam 9. Macam akan bangun jam 11 je gaya. Sakitnya berdendenggg makkkkkkkkkk!!

Bangun laa nakkkkk.. melayut benar dah neh. Tsk.

Bukan aku takmo pam ye ibu-ibu sekalian, anak aku takmo botol. Boleh berantakan dunia kalo kasi botol.

Ohyeh esok Anis genap 3 bulan. Cepatnyaaaaaa! *sigh*

Boleh tak, takmo dia cepat besar, tp pada masa yang sama cepat-la-besar.


Alamak. brb. Panggilan tetek. Hur hur.

(Ayat memang takde kelasss@!~)
.

.

.

.

Okeh. False alarm. Ceit! bertuah punya anak. Setakat ujung-ujung lidah je. Bersemangat mak menyelak-nyelak baju. Hur hur.

(Nasib Abi mu tiada) *uhuk*

Carry on..
.
.
.
.


Anis Manis neh skang suka betol la hisap jari. Hish. I know laa babies...that's what they do, tapi aku yang menengok neh. Alahai lapar ke anak aku? Nak tumbuh gigi ke?

There isn't anything I can do aside from hovering over her and kejap kejap remove her hand...then, kejap-kejap hisap balik.



Hish budak neh, mak suap kek ceklat yang nenek ngah kamu bawak semalam kang!.
.
.
.
.
.
Okeh ah dekat jam 10.

Nak, bangun laa. Meh sini isap meh. Best tadi mak makan Ayam goreng kicap yang Abi masak. Meh rasa meh.

Tsk.
 
Related Posts with Thumbnails