Lilypie 1st Birthday Ticker

Siapa Lelaki Idaman?

بسم الله الرحمن الرحيم


Okeh, Aku punya definisi Lelaki Idaman. Haha. (Apa la respon husband aku balik karang kalo dia baca). Heck.

Pernahkan kalo kita menontot TV series, mesti ada punya ciri-ciri lelaki yang too-good-too-be-true. Tapi memang ada.

Contoh.


Gaban.

Only god knows how many times I skipped my afternoon school. Totally irresistible. Totally blown me away with his white spandex and leather jacket. Oh oh, not to forget his laser sabit. Urhhh@!~ Bila OST dia part "wakata..wakata.." aku dah melekat mulot kat skrin TV.

Percayalah.
.
.
.

Then, when I grew up, comics become my good friends. Berdoyon-doyon komik dalam bilik aku. Dragon Ball is my fav. one.



Masa aku melayan komik Dragon Ball. Trunk adalah lelaki idaman. Super Idaman if I can say. Memang head over heels. Memang terbawak-bawak mimpi. Aku paling suka lelaki dengan pedang. Ada seorag classmate aku namanya Akmal, dia ada lukis Trunk. Tak silap aku, aku siap beli lukisan tu. File lukisan kejuruteraan aku penuh gambo Trunk. Bofa set aku pon gambar Trunk. Super hunk!!@!~

Haih, now I'm horny.

Trunk neh start jadi benchmark lelaki idaman aku.

Next,



Jonathan Brandis, eh dia dah mati kan? Lelaki idalam aku mesti sepesen je kan? Mesti rambut ala-ala trunk.

Heheh.


Sapa lagi, Oh yeh Leonardo Dicaprio.



See, muka musti ala-ala Trunk. Neh siap ada scrap book lagi pasal dia. Memang chenta abis-abisan! Aku laa kalo dia ajak kawen, aku dah kawen dah dengan dia. Hah.
.
.
.
.
Ini senarai lelaki yang pernah menjadi lelaki idaman akuk.

1. Faizal Hussein, first date dalam Gila-gila remaja.

2. Azhar Sulaiman, pertama kali berkenalan dalam filem Abang '92 (hahaha, macam la aku turut berlakon)

3. Amy Search dalam filem Isabella.

4. Nick carter from BSB. (Okeh laugh-laugh!)

4. Aku suka Chuck Bass from Gossip Girl.

5. Aku suka Mathew from Ugly Betty.



.
.
.


panjang lagi senarai neh.

To be continued.
 
Related Posts with Thumbnails