Lilypie 1st Birthday Ticker

Penulis Jemputan Blog Jiji

بسم الله الرحمن الرحيم




Morning u all@!~

Hari ni aku akan buat satu section baru dalam blog ni.


Section Tazkirah (Bekalan Akhirat) khas untuk kaum hawa.

Obviously bukan dari aku laa, ada yang menyimpang kang kalo aku yang kasi tazkirah kang.


Kang kene report jabatan agama pulak kata aku buat Tarikat Blog hurhurhurhur@!~

Muehehehe.

Maybe rejeki aku dapat berkerja kat opis yang 80% suasana dan asas kerja berdasarkan lunas-lunas Islam, orang sekeliling aku pon semuanya tinggi ilmu agama dan berpengetahuan. Apa je yg aku tak tau, tak puas hati setengah pekara yang asik menyebelahi orang laki jek straight aku tanya. (ye aku ni feminist sket)

Pastu aku rasa mcm rugi sangat tak dapat kongsi dengan yang lain..

Nak bercerita balik dalam blog ni kang.. takut jadi hadith palsu pulak.

Heh.

Semoga usaha ni dapat keberkatan.



Tungguuuuuuuuuuuu@!~
 
Related Posts with Thumbnails