Lilypie 1st Birthday Ticker

I don't know whether I am feeling better.

بسم الله الرحمن الرحيم


I still feel like crap.

.

.

.

.





Blearghhh@!~


Anis dah keluar hospital.




Terus terrer bercakap daa.

Makin panjang, makin kuat, makin giddy.

Mak nak tido nakkkkk oeii@!~

Bedendeng dan Anis musuh ketat.

Aku boleh buat rekod tarikan terpanjang untuk nipple aku.

Sakit gila ah!


Dah tak usah bayangkan.

Dia boleh mengkempeskan bedendeng aku less than 10 minutes.

Aku sumbat botol terus isap. Magic ke apa??

Apa laa yang dokter tu jampi agaknya.

Anak aku hebat tak?

.

.

.

.

Oh yeh, the rashes are all gone.

I used Ezerra (Anti Eczema) cream.

Gila kejap less than 3 days.

Caya laar anak mak.


.

.

.

I tried praying, I tried closing my eyes shut tight now, hoping against hope that when I open it, I'm at home, not working. Sleeping with my baby.


Haha. In denial siot!
.
.
.
.

Kepada teman yang tak putus -putus beri semangat dalam comment box, sms dan emel. . .

Terimakasih. Terimakasih. Terimakasih.

Moga Allah limpahkan rezeki ketas keluarga kalian dan dilindungi dari segala kejahatan dan kesedihan.

Sayang korang la.
 
Related Posts with Thumbnails