Lilypie 1st Birthday Ticker

Launching: Mini Me-Linky Badge. Nak tak?

بسم الله الرحمن الرحيم





Update:

Kang aku kata aku bosan. Muehehe. Jadi aku buat ini. Boleh copy-paste jika sudi di blog masing-masing ya.






(Sibuk buat orang punya badge, sindrik punya berzaman nak buat =P )
.
.
.

Barangsiapa -suka betul aku guna ayat neh, apa-apa je lah, barang siapa ada linky-badge untuk exchange, tak kira la personal blog/shopblog let me know ya. I nak nak buat satu ruang kat column blog utk linky-badge. Bagi yang belum ada boleh place order dalam email.

Disclaimer: Setiap blog list/linky badge yang ada dalam blog I, bukan di letak sebagai hiasan, I mmg baca (free nye ko neh jiji) dah jengah walo kadang-kadang tak punya kesempatan untuk berkomen-komen (kes kerja menimbon pasal sibuk sgt main lukis-lukis).

Okeh, bagi sesiapa yang berhajat nak satu Mini Me Linky-Badge (not Blog badge okeh. Blog badge is still FREE. Take note) email me at rumadatme_g@yahoo.com.



Mini Me Badge RM 10

(Coding is provided. Don't worry morry@!~)

.

.

Any question and request , sila email atau YM! okeh di rumadatme_g@yahoo.com



Pembayaran boleh dibuat melalui:-
NURUL HAIZI BT. MOHAMMED AZKHAR
MAYBANK - 162143056771.


.

 
Related Posts with Thumbnails