Lilypie 1st Birthday Ticker

Bila Koben jadi 'Suamirumahtangga' *grinz*

بسم الله الرحمن الرحيم




Ni la kalo antar anak rumah babysitter. Ada je hal mengejut, bahana nye kita laa terpaksa amik cuti. Tp yang untungnya, sejak duduk rumah babysitter ni Anis sihat. Aku rasa ni paling lama anak aku sihat. Okeh sila ternganga.

Kalo tak selang 2 minggu demam/selsema/batuk 'berkat' dari nursery.

(Aku bercerita musti menyimpang kan?)

Heck!

Okeh cont.

Aku punya cuti dah jadi negative soh takbleh amik cuti. Apa lagi bekorban la si bapa cuti rayanya.

Haih.

Koben buat semua dari membasuh baju Anis sampai la menanak nasi anak dara tuh sejak Anis lahir. Cuma 2 je tak.. cuci berak dan mandi Anis .Feeding 90% aku buat.




Masuk ni 3 hari dah dia amik cuti.

Tak pernah lagi koben jaga Anis sorang-sorang. Ini la 1st time.

Heehee.

Kejap-kejap aku call, selang 30 minit aku call, selang sejam aku call mintak report!

Tak caya ngn laki sendiri ! (Okeh aku ngaku).

"Sayang, Anis berak" - "cuci la!"

" You kasi la dia makan betik" - "taknak, nanti dia berak" - "lorr biarlaa"

"I tak sempat mandi apa pon ni" - "hahaha"

"Dia minum 2oz je, I dah bedung dia dah, dia takmo!" - "Karang kasi balik"

-- ya puan-puan itu hari pertama!!

Hari ni hari ketiga. Eceh eceh

Report pertama

"Dah mandi"


"Dah makan"

.
.

"I nak buat dia keluar jalan-jalan"

.
.

Hamboiiiii@!~

.

.

.

Ini gambar Anis Manis paling terkini!@!~




"Look mummy @!~ Ima Deejeehhh"

 
Related Posts with Thumbnails