Lilypie 1st Birthday Ticker

Life can be sucks for everyone(me) at some point.

بسم الله الرحمن الرحيم


Letih GILA!.

Bagaimana dengan korang?

Aku sajakah yang suka merungut letih?

Tapi mmg letih.

Anis lincah betul la. Suka berjalan, berdiri guling sana sani. Main main. Cakap-cakap itu ini. Panjat-panjat. Berkepit dengan aku taknak read TAKNAK berenggang langsung sampai nak buat satu benda pon tak boleh. Kena aku aku tercongok depan mata dia. Merengek-rengek nak aku baring sama. Kalo aku berdiri jauh 1 meter start la tuh!!

Nak main Age of Empires pon tak senang :p
.
.
.

Ok seriyes jiji.

Aku rasa tertekan la. Aku nak pg toilet merengek. Bangun betulkan baju merengek. Bangun on aircond merengek. Segalanyanya laaa. kena ada body contact kalo tak merengek. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Aku kalo aku buat bodo terbaring atas katil abis dia explore satu badan. Main enjut enjut laa.. main berdiri-diri laaa.. lepas satu tangan pulak tuh. Kasi botol tak mo!! Nak kasi air masak / susu botol macam nak roboh dunia!!!!!!!!!


Dengan bapaknya taknak langsung!

Geramnyaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Kepala dah berdenyut-denyut.

Nak menidor kan dia satu cerita lagi.

Main-main-main.

Kadang sampai jam 12 a.m..kadang jam 1 a.m

AKU LETIH!!!

Orang lain bukan tau. Aku sakit kepala aku diam. Aku letih aku layan jugak anak. Pinggang pulak rasa terkehel memanjang!

Ni aku kat opis dengan sakit kepala, selsema.


Dapat MC dr doktor, pegi jugak opis sb aku tension dengan koben bising aku amik MC!!

Terus terang aku tension gila dengan semua benda.Ive reached a point in my life where all the stress sucks all my energy.

Cerita dengan mak aku,.. kena sound balik jangan merungut!

Cerita dengan nenek aku.. kena sound balik "jangan marah cicit nenek tuuuu!!"

Cerita dengan koben.. kang kena compare dgn orang anak sepoloh boleh buat itu ini.

Nasib laa Abah semalam melayan Anis kasi can aku tido siang.. bawak anak dara tu tengok ikan.. tengok pokok main-main nyanyi-nyanyi.


Okeh skang Ive reached a new low and I don't know what to do.

If someone can help me out I'd be more than grateful.
 
Related Posts with Thumbnails