Lilypie 1st Birthday Ticker

Koleksi Blog Badge. Ye saya buat secara PERCUMA.

بسم الله الرحمن الرحيم


Ada orang tanya: Kenapa buat secara percuma?

Jawapan: Kerana boleh buat orang tersenyum!

Heh.
.
.
.

Ni koleksi yang ada dalam desktop kat opis. Kat rumah ada lagi yang tak berupload kat sini. Nanti-nanti la ye. Kat rumah hubby yg hogging lappie. Tsk.




Note: Ada blogger suruh saya buat blog badge, tapi tiada email susulan. Jadi saya nak buat pon tak reti nak yang macam mana..so mana yg pending tu. Please email me back ya.

rumadatme_g@yahoo.com

Okeh kalo nak Blog Badge percuma sila email..

1. Badge Resolution (kadang saya pegi ukur sendiri dalam sidebar korang) :P
2. Warna Badge (Cth: Pastel, Autumn, Midnite, Happy Colors, blabla)
3. Image and design (Abstract, Figure, Cartoon, Floral, Blood blablabla)
4. Teks (Blog Title, Welcome note, Warning, blablabla)
5. Your Blog URL (pasal I nak baca dan kenal tuan punya boleh untuk memudahkan I design badge tu)
 
Related Posts with Thumbnails