Lilypie 1st Birthday Ticker

Surat untuk Anis Mardihah

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum sayang Ammi.

Anis sayang, sejujurnya dari hati ammi ini terbuku rasa serba salah yang amat dalam kepada sayang. Hanya Allah yang tahu bertapa setiap hari tiada kekuatan untuk ammi menghantar sayang ke nursery. Pada masa yang sama tiada juga kekuatan untuk menghantar surat resign yang telah siap disampul.

Sayang Ammi,

Janganlah anggap ini pengorbanan, kerana nilainya tiada. Ini hanyalah kekurangan dari seorang ibu yang tidak pernah berhenti berdoa agar sayang sentiasa di dalam lindungan Allah.

Sayang Ammi,

Tiada satu saat di dalam alam ini yang mampu buat ammi lupakan sayang. Tiada satu ruang zarah di dalam alam ini yang mampu buat ammi pergi jauh dari sayang. Setiap nafas ammi untuk melihat Anis membesar dengan segala kesempurnaan. Walaupun sempurna itu juga ammi masih tidak mampu sediakan.




Sayang Ammi,

Allah anugerahkan Anis mata yang paling indah, pandangkan segala kebesaran Allah ya sayang. Allah anugerahkan mulut yang paling menawan, ucapkan segala kebesaran Allah ya sayang.

Jika ammi tiada lagi, bekalkan ammi dengan surah dari suaramu ya sayang. Kerana ibu mu ini masih pincang imannya, masih kering amalnya, masih lalai dalam dunianya.

Jika ammi tiada lagi, bekalkan ammi dengan amalan dari kaki dan tangan mu ya sayang. Kerana ibumu ini masih busuk hatinya, masih angkuh orangnya, masih jauh dari rahmatnya.

Sayang Ammi,

Tahukan..

Anis penyembuh luka hati ammi. Peneman malam sepi ammi, mutiara hati ammi.

Sleepy dan Bontot Berat Sebelah

بسم الله الرحمن الرحيم


*yawn*

Run/Jogging/Brisk Walking. Perlukah?

Seriessly I need to run (bukan berlari-lari anak ye).

It doesn't matter where (potential places, kitchen - bedroom - kitchen), because I need to get rid all these kilos-geleber from my tummy (*yawn* what else is new? *yawn*) .

So I need to run.

(Ye puan-puan, bekung perlu dipakai dari jam 8 pagi hingga subuh keesokkan harinya, bukan 8 pagi hingga jam 12tgh pada hari yang sama)
.

.

.

.



(Ye sekali lagi ye puan-puan bekung perlu dipakai selama 40 hari bukan 14 hari ye)

Lantak laa if I've forgotten how to run after not doing it like dinosaur years. It also does not matter that when I (do) run (and god knows when) and I do feel like a dinosaur running (Okeh gelak).

*sigh*
.
.
.

I miss my baby.

I need to run back home.


.

.

.

.

.

.


Where's my car key?

.
.
.

Aduhai Cik Anis

بسم الله الرحمن الرحيم


video

Sedap ye sarung tangan tu??


.
.

Siap berlawan-lawan aku ckp erhh dia jawab erghhhhh!

Cuba dengar!!!
.
.
.
.
..


New Artwork: Beach Girl Part I

بسم الله الرحمن الرحيم


Lama jugak aku tak buat artwork. Apa tah tetiba datang musim nak berkarya. Maybe jiwa aku dah tepu. Maybe jiwa aku dah bosan. Haih. Apa la nak jadi. Kenapa la jiwa memberontak tak habis-habis ni. Rasa aku nak runtuhkan je dunia ni.

Umur makin tua, kehidupan tak pernah yang selesai. Tolongla ajar aku untuk menghargai dan bersyukur. Aku lemah longlai sket bab-bab macam tuh.

Hanyut mengikut waktu buat aku lemas lah. Boleh pulak sama-sama hanyut. Aku taknak okeh. Taknak.

Sapa nak tolong aku skang?

Oh emonya dipagi-pagi jumaat ni. Aku perlukan Subway. Aku perlukan Bakerzin. Aku tak suka kehidupan yang rutin. Aku dah geram sangat ni. Aku dah takde tempat nak pegang. Eeeeee!!!!

Ko bagi tau aku apa yang aku boleh buat skang.

Macam nak balik tido je. Takpon melepak kat dapor masak-masak. banyak btol ko komplen la makcik. Aku nak buat benda yang aku nak buat!!. Wahai Subject Matter Expert yang tak expert, apasal la konten ko neh macam bangang sangat. Apsal!!

Apsal konten ko neh copy-paste dari internet je? Apsal. Bosan betol la aku mengadap benda alah bodoh macam ni. Aku benci Data Structure. Kap Lam Ya nga la ko!!! tapi ko memang kap lang ya nga pon. Eurghhhh.

Opis 5 stars pon tak guna, jiwa kelain, jasad kelain. Hantu lah!

Ingatkan Aku untuk Jatuh Cinta.

بسم الله الرحمن الرحيم


Bukan susah nak jatuh, senang je. Tapi banyak orang lupa, kalo dah jatuh mestilah sakit kan.

Aku. Takut. Sakit.

Macam mana rasa sakit jatuh cinta?

Bila perasaan untuk dapat bergantung tu dah tak ada.

Kadang-kadang bukan tak ada, tapi tak boleh.

Sebab?

Kemungkinan ada benda lain yang lebih penting.

Kemungkinan ada keutamaan lain.

Atau cinta itu sebenarnya tak boleh didefinisikan langsung.

Siapa Lelaki Idaman?

بسم الله الرحمن الرحيم


Okeh, Aku punya definisi Lelaki Idaman. Haha. (Apa la respon husband aku balik karang kalo dia baca). Heck.

Pernahkan kalo kita menontot TV series, mesti ada punya ciri-ciri lelaki yang too-good-too-be-true. Tapi memang ada.

Contoh.


Gaban.

Only god knows how many times I skipped my afternoon school. Totally irresistible. Totally blown me away with his white spandex and leather jacket. Oh oh, not to forget his laser sabit. Urhhh@!~ Bila OST dia part "wakata..wakata.." aku dah melekat mulot kat skrin TV.

Percayalah.
.
.
.

Then, when I grew up, comics become my good friends. Berdoyon-doyon komik dalam bilik aku. Dragon Ball is my fav. one.



Masa aku melayan komik Dragon Ball. Trunk adalah lelaki idaman. Super Idaman if I can say. Memang head over heels. Memang terbawak-bawak mimpi. Aku paling suka lelaki dengan pedang. Ada seorag classmate aku namanya Akmal, dia ada lukis Trunk. Tak silap aku, aku siap beli lukisan tu. File lukisan kejuruteraan aku penuh gambo Trunk. Bofa set aku pon gambar Trunk. Super hunk!!@!~

Haih, now I'm horny.

Trunk neh start jadi benchmark lelaki idaman aku.

Next,



Jonathan Brandis, eh dia dah mati kan? Lelaki idalam aku mesti sepesen je kan? Mesti rambut ala-ala trunk.

Heheh.


Sapa lagi, Oh yeh Leonardo Dicaprio.



See, muka musti ala-ala Trunk. Neh siap ada scrap book lagi pasal dia. Memang chenta abis-abisan! Aku laa kalo dia ajak kawen, aku dah kawen dah dengan dia. Hah.
.
.
.
.
Ini senarai lelaki yang pernah menjadi lelaki idaman akuk.

1. Faizal Hussein, first date dalam Gila-gila remaja.

2. Azhar Sulaiman, pertama kali berkenalan dalam filem Abang '92 (hahaha, macam la aku turut berlakon)

3. Amy Search dalam filem Isabella.

4. Nick carter from BSB. (Okeh laugh-laugh!)

4. Aku suka Chuck Bass from Gossip Girl.

5. Aku suka Mathew from Ugly Betty.



.
.
.


panjang lagi senarai neh.

To be continued.

Hati Ibu

بسم الله الرحمن الرحيم


I really really envy those who can stay at home and take care of their kids. I wish I could do the same. Ye la kan, I've always worked (ye.. ye I know it's hard to believe).

See, I got my first job on my first day of cuti-semester and I've been working ever since. Giving up a job, has got to be one of the hardest things I've ever done (ek? let me think again hah!).

I honestly don't know what to do now. I don't feel like going to work anymore. Nak je kasi resign letter.

Sadly, idea sebegitu memang langsung tak boleh di ketengahkan. With the economy in the toilet skang. Gila apa. Hur hur.

I'm not crazy (okay, I'm not that crazy). Tapi, aku rindu gila gila la la la kat Anis Manis. Now she's 3 month young (Where the hell the last 3 months went?? damn!)


Nak, Ibu rindu sama kamu!!!!!!!!!@!~


Tsk.
.
.
.

Haih.

Tak sabarnye aku nak pi jempot dia. You guys can expect me to act like a mad cow and go "Ala-la-la-la , My baby!. My BAAA-AABY!!." in front of the nursery petang karang .

Haha.


Tak aku tak sebegitu lah.



Wait,





Aku ada baca somewhere being a mom is the most important job a woman can have.

*uhuk*

So, dear hubby, where's my gaji?


.
.
.





Tengok, menghisap je keja!






p/s: Kawan aku tanya...

"Jiji, ko memang kasi nama anak ko Anis Manis ke?"

kelakar la ko.

True Colour {Heartbroken}

بسم الله الرحمن الرحيم


Aku punya cita-cita besar dari dulu. Tapi bab execution agak slow.

Tapi lately macam bersemangat tetiba.

Ini suma gara-gara napesu shopping makin membuak.

Aku perlukan shopping.

Kalo mau shopping kena ada duit lebeh.

Aku suka duit.

Bak duit!

Hahaha@!~

Kenapa hari neh agak tak betol?

Pasal aku takde mood.

Pasal kadang kita ingat kita kenal seseorang, tapi tak.

Lebih menyakitkan kita apabila kita boleh percaya.

Tapi kalau segala-galanya boleh tunggu dan lihat.

Okeh.

Kita tunggu dan lihat sampai bila.

Tapi kenapa le sekarang baru aku nampak.

Kenapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!@!~

Hahaha.

Ok la. Aku agak heartbroken.

She has discovered her hands!

بسم الله الرحمن الرحيم


Masa aku menaip neh, Cik Anis Manis tengah tido. Dari jam 6 sampai dekat jam 9. Macam akan bangun jam 11 je gaya. Sakitnya berdendenggg makkkkkkkkkk!!

Bangun laa nakkkkk.. melayut benar dah neh. Tsk.

Bukan aku takmo pam ye ibu-ibu sekalian, anak aku takmo botol. Boleh berantakan dunia kalo kasi botol.

Ohyeh esok Anis genap 3 bulan. Cepatnyaaaaaa! *sigh*

Boleh tak, takmo dia cepat besar, tp pada masa yang sama cepat-la-besar.


Alamak. brb. Panggilan tetek. Hur hur.

(Ayat memang takde kelasss@!~)
.

.

.

.

Okeh. False alarm. Ceit! bertuah punya anak. Setakat ujung-ujung lidah je. Bersemangat mak menyelak-nyelak baju. Hur hur.

(Nasib Abi mu tiada) *uhuk*

Carry on..
.
.
.
.


Anis Manis neh skang suka betol la hisap jari. Hish. I know laa babies...that's what they do, tapi aku yang menengok neh. Alahai lapar ke anak aku? Nak tumbuh gigi ke?

There isn't anything I can do aside from hovering over her and kejap kejap remove her hand...then, kejap-kejap hisap balik.



Hish budak neh, mak suap kek ceklat yang nenek ngah kamu bawak semalam kang!.
.
.
.
.
.
Okeh ah dekat jam 10.

Nak, bangun laa. Meh sini isap meh. Best tadi mak makan Ayam goreng kicap yang Abi masak. Meh rasa meh.

Tsk.

"How Well Do You Know Ur Husband?"

بسم الله الرحمن الرحيم


1. He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
Bola laa laa laaa! Tido luar la aa laa@!~

2. You're out to eat, what kind of dressing does he get on his salad?
No idea.

3. What's one food he doesn't like?
He eats everything laa hard to tell!

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
Nasi Claypot + Limau Iced/Teh O Iced.

5. Where did he go to high school?
Masyallah aku tak tau.

6. What size shoe does he wear?
I can simply go out an check, but tak aci la kan. Okeh, tak tau. 9 kot.

7. If he was to collect anything, what would it be?
Surprise! Surprise he s into soft toy.. dulu time berchenta banyak teddy dia wakaf kat aku. Neh dah kawen tunggu jugak laa.. tapi takde. Sedih okeh!

8. What is his favorite type of sandwich?
Ntah la. Abis je semua jenis sandwich kalo aku buat.

9. What would this person eat every day if he could?
Fried Rice. He said my fried rice taste exactly like his tokche's.

10. What is his favorite cereal?
Forgot to ask. Tak pernah pulak nampak makan cereal lepas kawen neh.

11. What would he never wear?
My bra? eh wait..YES MY BRA!

12. What is his favorite sports team?
Arghhhh @!!!~ M.U hate to spell.

13. Who did he vote for?
I dunno larr. Undi tu kan rahsia.

14. Who is his best friend?
Aku laa@!~

15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?
Gather all the fat around my tummy and his.

16. What is his heritage?
Melayu + Keturuna raja siam (I hardly believe)

17. What is his favourite colour?
Orange?

18. What is his habit?
Kissing me like 20 times a day.

19. What is he proud of?
Me! me! me! haha nahhh.. Anis Manis.

20. Lastly, do you think he will read this?
Dia "Ada orang update bloggggggg" (dalam hati:ceit kecoh btol laaaaaaaa@!~)

Tante Sarah *Nyum-nyum* (Pembantu RM 2.50 per Hr.)

بسم الله الرحمن الرحيم



Anis 2nd Outing@!~ Tony Roma's bersama tante/bibik (Klik) barunya yang dijamin SUPER SELESA. Tido dari jam 7 hingga 10.30mlm. Tak berdeciittttt pon.


Bagus anak mak. Sempat mak makan sampai licin pinggan tuh.
.
.
.
.

Untuk makluman...

Bukan aku takmo bawak anak aku merayap. Tapi dia kecik lagi laa nak terdedah ngn fumes kat luar sana. Udara bukan bersih mana pon. Call me paranoid tapi bab bab kesihatan anak neh aku agak saiko sket.Dah la macam-macam penyakit skang.

Banyak ibu bapak baby baru 1-2 bulan dah bawak merayap pi shopping complex laa, kenduri laa air terjun laa apa la. Syok sendiri je lebih (ada ke yg terasa neh? maaf la ye). Tapi kena pikir laa keadaan baby tu. Dia baru je keluar dari perot yang SUPER SELESA .. bawak pulak pi kenduri, air terjun bagai. Hish.

Kadang aku tengok tahap prihatin ibu-ibu zaman skang.. anak main campak-campak je kat Nursery.

Anak tu cemana la dijaga kat Nursery takmo amik tau. Aku yang dok pegi BF Anis lunch hour tak sampai hati tengok. Bouncing net yang lendut sampai bontot baby cecah lantai.. dihenjut henjut bagai nak rak. Susu yang diminum tak habis, di letak berjam-jam then kasi minom balik.

Aku tengok collar baju baby yang lecun kena susu, muntah or ubat dibiar kuning-kuning. Bawak laa spare dalam beg tuh. Taulaa masa jemput anak ko lawa je. Cek la jugak baju anak ko tuh bila sampai umah.

Bila aku tengok mitten ngn booties yang size dah tak muat dipakaikan jugak. Aku tak tau nak cakap apa. Ignorance nak mampus. Kesian anak ko nak bukak jari tangan pon tersekat!.

Pastu baby baby yang demam sesema batuk tu, ada ko tanya anak ko mandi pakai air apa?

Kesian tau, anak korang mandi air sejuk je. Tak tau la kat rumah pon maybe mandikan air sejuk tapi nasehat kan laa tukang jaga kalo hari sejuk sejuk tu mandikan air panas.

Lepas tu, bawak sekali laa towel kecik dlm beg anak tuh. Ko tau tak anak ko kalo susu tumpah nanny tu lap pakai baju anak ko je. Punya laaa tak cukup ilmu. Sah sah laa tisu tak di provide kat nursery tuh.

Korangkan bayar depa soh jaga, korang ada hak nak pastikan anak korang tu dijaga dengan SEMPURNA!.
.
.
.
.
Tengok macam aku! Kuar makan make sure ada bibik 5 stars jaga. Aku tengah pujuk bibik neh supaya kerja kat umah aku dengan bayaran 3 ratus. tak tau dia nak ke tak.

Hah!

Perasaan Ranap

بسم الله الرحمن الرحيم




.
.

Pernah rasa?

Bila kena serang dari semua penjuru tidak semena-mena.

Bila nilai diri sudah mula dipertikai.

Bila badan sendiri sudah lunyai keletihan dan dosa tetap dosa.

Dan aku pilih untuk berdosa.

Hanya kerana aku harapkan yang terbaik.

Hanya kerana aku tahu mana satu yang perlu dilakukan dahulu.

Hanya kerana bahasa aku bukan bahasa yang terindah.

Hanya kerana kau mampu buat segala-galanya dan aku tidak.


Perasaan bersyukur aku itu ranap.

Perasaan berterimakasih aku itu ranap.

Perasaan sayang aku itu ranap.


.
.

..sometime in life you fall down and u felt like you don't have strength to get back up.. do u think u have hope?

Bapak-Anak-Moment, Anniversary dan Anis Manis@!~

بسم الله الرحمن الرحيم


Mummy@!~

Check this out!!@!~
.

.

.

.

.

.

.


I can do this with my eyes,



.
.
.

and with my tounge out.




Thee heee@!~

Aku:"Oh! hebat anakku!" =P


.
.
.
Okeh, let's talk about our first annniversary.

Ahh...finally ladies and gentlemen, I have once again found serious things to write about. Sigh.

Here's the thing.


I have been married for a year alreadddeeeehhhhhh@!~ Fulamakataaaak!!!! Muahahahaha@!~

Dah ada anak seh!!!!@!~

Tak sangka mak.

Aku kawen 08-03-08 (1 RabiulAwal) dengan muka-muka ahli politik bertepek-tepek kat tepi jalan, tiang lampu, pokok-pokok merata sekeliling taman. Neh kalo orang tak nampak signboard pi kenduri rumah aku memang aku takmo mengundi dah. Biar-biar.

Aku siap warned photographer aku takmo sekecipot poster election dalam wedding photo akuk.

Tapi hari tu memang memorable. Kahwinkannnn takan laa tak rasa apa apa *ehem-Riz-ehem*

Apa je kita orang buat, pegi makan-makan di Tarbush.

Frankly speaking, tak sedap. Maybe tak kena selera aku la kot but hubby really enjoyed his food. Damn. Oh ye my bunda tagged along. Hah!

Dah laa first nite aku as a wife, aku tido ngn mak pasal laki aku kena balik hotel due to hasutan mak andam kepada mak aku kata hilang seri la apa kejadah what not laaar time bersanding esok.

Malam first anniversary pon kena tido ngn mak aku.

Yes.

Sad case.

I know!!!







So itu je la aktiviti malam setahun perkahwinan ku.

Malam tu aku kena jaga mak aku yang demam sejuk pasal makan daging kambing.

Am I complaining?

No.


.
.
.

Uyeh.

I was really enjoying myself while taking this photo and I want to share it with you guys.

Hujan Di hati

بسم الله الرحمن الرحيم




Tanya aku time bila aku paling suka, aku jawab time lepas hujan. Aku rasa semua kesedihan dah dibawa pergi dan yang tinggal hanya kenangan dan kesunyian.

Kalo hujan berenti time-time senja aku rasa dunia ni cukup sunyi.

Dulu masa aku kecik (darjah 2-3 kot), aku suka duduk atas boot keta abah atau atas pagar rumah menatap langit. Aku fikir jugak nanti bila aku besar aku kawen ngn sapa. Pasal aku neh suka berangan kecik kecik kawen dengan putera raja.

Semua pengaruh ceta omputeh yang aku selalu tengok ngn mak aku. Asal ada lead actor ensem jok aku fikir tu anak raja. Gila mendak kuat berangan.

Tapi tu la, time kecik semua indah. Semua perfect.

Sekarang?

.
.
.
Kalo la boleh, aku nak ada apa yang aku miliki sekarang bersama perasaan yang aku pernah rasa masa aku kecik.

Alangkah lengkap hidup nanti.

Mom Bloggers Planet 2009 Contest@!~

بسم الله الرحمن الرحيم




Hehe, lama sudah aku tak join dunia-dunia komuniti dengan alasan sudah bosan. Tapi MBP a.k.a Mom Bloggers Planet memang totally difference lah. So, thank you MBP for inviting me over your place@!~



I find it very difficult at first to sign up pasal I couldn't find the register button, series hokay 3 hari baru aku jumpa! Tu dia budak Sc. comp yang tak reti tengok interface (atau balasan merayau time keja). Hur hur.


Heh.


Alasan kukuh aku join MBP untuk tidak sabar untuk bersosial, al-maklum la sejak ada bayi ini jemputan dari rakan-rakan yang solo *ehem-sarah-ehem* seperti berkaraoke, ber-mamak, ber-wayang, ber-poya-poya agak sejuk sket, diharap MBP dapat mengumpul rakan-rakan di Blogdirectory agar kita dapat bersosial seperti mereka yang solo (dengan membiarkan sang suami menjaga anak di rumah).


*uhuk*


Langkah pertama aku bersosial (dengan harapan untuk menang) ceh . . . ceh dengan melayakkan diri untuk ber-contest-contest-an di Mom Bloggers Planet
Jadi, wahai para-para ibu yang kesunyian, yang terpinggir dari rakan-rakan solo (kes aku lar ni) mari mari kita pergi ke planet ibu blogger!!! (baca dengan intonasi kartun doraemon!)

Klik! Klik! Klik.

It is fun ! fun! fun!

MomBloggersPlanet - http://www.mombloggersplanet.com/
The BlogDirectory - http://www.mombloggersplanet.com/blogdirectory
This contest - http://www.mombloggersplanet.com/296/mombloggersplanet-contest-i

Uyeh,

.


.


.


MBP. I prefer Second price! 1 Luvable Friends Onesies (9-12m), because...









...just look at her,






Nenenenenenenenenen...



Zzz..

*Wuuuutt*



Dia amat-amat memerlukan baju tuh.


Kan?

Hur Hur .

Kalo aku boleh sepak (ko) !!!

بسم الله الرحمن الرحيم




Tahniah!!@!~ buat Amin dan Laili, mereka neh former classmate aku, satu kelas berchenta ke jinjang pelamin akhirnyaaaa (gamba amin takde, tak sempat nak amik hur hur).
.
.
.
.
.
.


Anis Manis ku bila menjelang pagi hidung dia musti tersumbat. Buat aku sedeh tak tido tgk anak aku tido tak lena. Hari ni aku tobat abis takmo sentuh langsung air sejuk!!!! (kang bagus kalo suami ku bertobat sama) Hah!

Anis Manis ku sekarang di Nursery. Buat aku sedeh tak sanggup aku tengok orang jaga anak aku tanpa kasih sayang dan sifat keibuan. Walo aku sedar sifat keibuan aku sah sah laa tak cukup, tapi aku tak sanggup tgk anak aku orang lain jaga. Cemana la dia kalo dia nak susu, time mandi, kalo dia nangis musti kakak 'keras' tu kasar kasar ngn dia. Aku lunch hour pi BF dia tengok dia jaga anak orang lain yang 4-5 bulan lebeh kasar kemain!!@!~ BANGANG AHHHHH!!! KO BUAT AA ANAK AKU CENGGITU AKU SEPAKK KO!!!!!!!

eeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEE@!~


*sepak-sepak-sepak*

fuh fuh.

Breath Jiji.

Anis Manis mu still safe and sounds.
.
.
.
.
.

BANGANG AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!@!~


Boleh tak dia nak tido kan anak orang sambil tepuk -tepuk belakang yang tepuk tu ala-ala ko tenyeh tenyeh blakang budak tuh. Gentle laaa sket. Aku tau ko tak kawen, ko takde anak .. tp cuba laa rasa kalo anak ko orang buat cenggitu?

Nasib Anis Manis ku tido dalam bouncing net.

Aku , kalo aku nampak ko gegar gegar anak mcm nak luruh kan jambu siap ko!!!!!!!!!!!!!!

Hishhhhhhhhhhhh@!~ Geramnyaaaaaaaaaaaaaaaa.

Dah laa itu hari bancuh susu aku anak selamba je cakap terlebih air. Bengong.


Ingat buat MELO apaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Sukat laaa air dulu kakak oeii@!~



Suka suka air diaaa nak taruk banyak mana.
.

.

.

.

.

Ada yang aku tulis surat kat HR nak keja dr rumah neh.

Breath Jiji.

Kay, cepat fill up the form jadi nanny anak aku, tapi gaji 3 ratutttt je laaa@!~
 
Related Posts with Thumbnails